Početna - IZDVOJENO - Pedeset malih ribolovaca na Kupu Uskršnje jaje

Pedeset malih ribolovaca na Kupu Uskršnje jaje

U subotu, 24. ožujka, na kupalištu Slatina održan je Kup „Uskršnje jaje“, natjecanje škole ribolova u organizaciji ŠRK Jadran Opatija.

Sudjelovalo je 11 ekipa, a u pojedinačnoj kategoriji 53 natjecatelja. Zbog jake bure koja je puhala prijašnjih desetak dana, nije bilo puno ribe. U nekim kategorijama poredak se nije mogao odrediti za sve pozicije, pa je odlučeno ždrijebom. Najuspješnijima su dodijeljene medalje, a svi natjecatelji dobili su i velika čokoladna jaja.

U kategoriji do 10 godina najbolja je bila Samanta Paulin iz ŠRK Ičići, druga je bila Iva Landeka iz ŠRK Jadran, a treći Antonio Gucul iz ŠRK Jadran. U kategoriji do 12 godina prvi je bio Toni Martinčić iz PŠR Raša, druga Enola Mendler iz Ičića, a treći Teo Kukec SRD Luben. U kategoriji do 14 godina prvi je bio Petar Janošević iz SRD Luben, drugi Filip Vlado Lunaček iz ŠRK Jadran, a treća Ana Kus iz Kostrene. U kategoriji do 17 godina pobijedio je Teo Hajdaraj iz SRD Kantrida, drugi je bio njegov klupski kolega Luka Hajdaraj, a treći Filip Butkovič iz ŠRK Zubatac iz Poreča. U poretku ekipa prvo mjesto zauzela je ekipa SRD Kantrida Rijeka, druga je bila ekipa PŠRD Galeb Raša, a treći ŠRD Zubatac Poreč.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Članovi Armade pratili talijanske humanitarce sve do Banovine

Humanitarna pomoć iz Italije stigla je do graničnog prijelaza Pasjak, gdje su konvoj kamiona i kampera dočekali članovi Armade.Donatori iz ...