Početna - IZDVOJENO - Peter Prevc posjetio igrače HNK Rijeka

Peter Prevc posjetio igrače HNK Rijeka

Peter Prevc, jedan od najboljih svjetskih skijaša skakača, posjetio je u subotu nogometaše Rijeke.

Prevc je bio gost na treningu Rijeke, a nakon treninga zadržao se kratko u razgovoru s riječkim nogometašima zaželjevši im sve najbolje u novoj sezoni.

HNK Rijeka darovao je Prevcu loptu s potpisima prvotimaca zaželjevši mu još puno uspjeha u ionako sjajnoj karijeri.

Prevc je jedan od najuspješnijih skakača skijaša svih vremena, u karijeri je bio ukupan pobjednik Svjetskog kupa (2016.), te prestižne turneje “Četiri skakaonice” (2016.).

Vlasnik je i srebrne i brončane olimpijske medalje iz Sočija (2014.). Tri put zaredom, od 2014. do 2016., bio je svjetski prvak u skijaškim letovima.

Prevc u svojoj karijeri ima niz impresivnih uspjeha, prvi je u povijesti skočio preko 250 metara, te je jedan od rijetkih koji je dobio savršenu ocjenu (Planica 2015.) zaradivši od svih pet sudaca ocjenu 20.

Ujedno, Prevc drži rekord za najviše pobjeda u jednoj sezoni Svjetskog kupa (15), te je četiri godine zaredom proglašen najboljim sportašem Slovenije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

voda

Grad Opatija ne želi dati suglasnost na ogromno poskupljenje vode

Grad Opatija zaprimio je zahtjev Liburnijskih voda d.o.o. za izdavanje suglasnosti za povećanje cijene vodnih usluga (vode, odvodnje i pročišćavanja). Grad Opatija nije ...