Početna - AUTOMOTO - Pink Wing i ove godine stiže u Opatiju

Pink Wing i ove godine stiže u Opatiju

Zanimljiv lifestyle, gastronomski i automobilski događaj poznat pod imenom Pink Wing i ove godine u lipnju posjetit će Opatiju kada će se kolona od 65 luksuznih i sportskih automobila nakon ulaska u grad zaustaviti i parkirati na opatijskome mulu.

Pink Wing 2018. u Opatiju stiže 7. lipnja, a luksuzni automobili od 19 sati bit će parkirani na mulu gdje će u večernjim satima uslijediti i party.

Pink Wing nastavlja svoju planiranu turu sutradan, 8. lipnja kada iz Opatije u 13 sati kolona luksuznih i sportskih automobila u defileu dugom oko četiri kilometra kreće po glavnoj gradskoj ulici do Slatine i dalje putuje do svoje naredne destinacije – Lošinja.

Zamjenik gradonačelnika dr.sc. Emil Priskić danas je održao radni sastanak sa predstavnicima organizacije Pink Wing 2018. Markom Fratrićem i Antonelom Ivanović gdje su razgovarali o ovogodišnjem Pink Wing događaju koji će se odvijati u Opatiji.

Kako je to izgledalo lani na opatijskom mulu možete pogledati u galeriji fotografa Borne Ćuka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Mošćenička Draga

Mošćenička Draga među najboljim kampovima na Kvarneru

Kamp Draga iz Mošćeničke Drage proglašen je najboljim manjim kampom na Kvarneru, dok je drugo mjesto zaslužio Kamp Mali iz ...