Početna - AUTOMOTO - Pink Wing i ove godine stiže u Opatiju

Pink Wing i ove godine stiže u Opatiju

Zanimljiv lifestyle, gastronomski i automobilski događaj poznat pod imenom Pink Wing i ove godine u lipnju posjetit će Opatiju kada će se kolona od 65 luksuznih i sportskih automobila nakon ulaska u grad zaustaviti i parkirati na opatijskome mulu.

Pink Wing 2018. u Opatiju stiže 7. lipnja, a luksuzni automobili od 19 sati bit će parkirani na mulu gdje će u večernjim satima uslijediti i party.

Pink Wing nastavlja svoju planiranu turu sutradan, 8. lipnja kada iz Opatije u 13 sati kolona luksuznih i sportskih automobila u defileu dugom oko četiri kilometra kreće po glavnoj gradskoj ulici do Slatine i dalje putuje do svoje naredne destinacije – Lošinja.

Zamjenik gradonačelnika dr.sc. Emil Priskić danas je održao radni sastanak sa predstavnicima organizacije Pink Wing 2018. Markom Fratrićem i Antonelom Ivanović gdje su razgovarali o ovogodišnjem Pink Wing događaju koji će se odvijati u Opatiji.

Kako je to izgledalo lani na opatijskom mulu možete pogledati u galeriji fotografa Borne Ćuka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Općina Lovran sanira školjeru na lovranskom lukobranu

Općina Lovran nastavlja s investicijama, pa je tako jučer započela dohrana školjere luke Medveja i luke Lovran. Načelnik Bojan Simonič ...