Početna - IZDVOJENO - Pipi Duga Čarapa prva je ovosezonska premijera Gradskog kazališta lutaka Rijeka
pipi-duga

Pipi Duga Čarapa prva je ovosezonska premijera Gradskog kazališta lutaka Rijeka

Pipi Duga Čarapa prva je ovosezonska premijera Gradskog kazališta lutaka Rijeka i obilježava uzbudljiv početak sezone 2016./2017. Dok će mlađi članovi publike imati priliku po prvi put upoznati buntovnu djevojčicu Pipi i njene prijatelje, oni malo stariji prisjetit će se ove junakinje iz školskih lektira, ali i popularne kulture.

Predstava će se premijerno izvesti 23. listopada 2016. u 18:00 sati u GKL Rijeka. U premijernu izvedbu publiku će uvesti svečano otvaranje izložbe „Mali Mandrać u GKL-u“ s početkom u 17:30h koji će se održati u atriju Kazališta. Publika će moći pogledati izložbu dječjih radova nagrađenih na Malom Mandraću 2016. godine.

Autorsku ekipu čine gosti iz Slovenije, poznata redateljica Ivana Djilas,  kreatorica lutaka, kostima i scenografije Barbara Stupica, skladatelj Boštjan Gombač i suradnik na lutkarskoj animaciji Brane Vižintin, dok je za oblikovanje rasvjete zaslužan Alan Vukelić.

Naslovnu ulogu Pipi Duge Čarape nosi mlada i talentirana glumica lutkarica Andrea Špindel. U ostalim ulogama nastupaju članovi ansambla GKL-a Petra Šarac, Almira Štifanić, David Petrović,  Zlatko Vicić, Alex Đaković i Goran Zelić.

Nakon premijere slijede reprizne izvedbe koje možete pronaći u kalendaru na web straniciwww.gkl-rijeka.hr , informirati se putem telefona na 051/325-690 ili e-mailom nablagajna@gkl-rijeka.hr

Na blagajni su do 14. listopada u prodaji i Obiteljski sezonski paketi pogodnosti kojima se ostvaruje popust na ulaznice od 25%!

Više informacija na:

www.gkl-rijeka.hr

https://www.facebook.com/gkl.rijeka

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...