Početna - IZDVOJENO - Platforma za razvoj društvenog poduzetništva i umrežavanje mladih
DPG-predstavljanje

Platforma za razvoj društvenog poduzetništva i umrežavanje mladih

Nakon nekolicine edukativnih radionica, konferencije o društvenom poduzetništvu, mapiranja potrebnih preduvjeta za razvoj poduzetničkih aktivnosti ali i razvoja zasebnih poslovnih pothvata, dolazimo do finalnog produkta projekta „Društveno poduzetnički generator“.

U suštini, za sam kraj predstavit će se web platformu za razvoj društvenog poduzetništva kao diseminacijskog alata koji na jednostavan i pregledan način nudi sve potrebne informacije koje će budućim i sadašnjim korisnicima projekta te svim ostalim zainteresiranima ponuditi mogućnost pružanja pomoći pri realizaciji poduzetničkih pothvata u nastajanju. „Društveno poduzetnički generator“ ” je projekt Saveza udruga Rojca i Savez udruga Molekula.

Uz društveno poduzetničke inicijative predstavit će se aktivnosti projekta „Čujemo s(v)e vidimo – mladi za mlade na području PGŽ“, koji ujedinjuje područja udruga koje su nositeljice projekta; glazba (Ri Rock) i vizualna kultura (Kombinat). Organizirati će se koncert mladih bendova na kojem će nastupiti polaznici Music Box radionica u organizaciji Udruge Ri Rock:

Flert / EXA / Generation lost

Posebno će se i predstaviti online platforma koja je nastala kao rezultat druženja predstavnika udruga mladih i za mlade – a na kojima se razgovaralo o problemima, ciljevima, težnjama i potrebama u dosadašnjem radu istih. Online platforma potiče promociju (vidljivost djelovanja), razvoj kapaciteta, te održivost partnerstva i suradnje udruga mladih i za mlade na području PGŽ-a.

Osim prezentacije web platformi, degustirati će se i izraditi biodinamičku maneštru od namirnica koje nam je ustupio OPG GRDIĆ. Vrijedne žene riječkog kreativnog kolektiva KOMBINAT će nam pokazati vlastito kulinarsko umijeće, nastavljajući uhodanu praksu prezentacije zdrave i ukusne hrane malih, našem oku nevidljivih gospodarstava.

Stoga, svratite u Galeriju SKC, ovoga petka 18.12. u 19.00 sati kako bi ste  predstavili platforme i punoga želuca razmislili o mogućnostima koji donosi društveno poduzetništvo, umrežavanje i jačanje kapaciteta udruga!

Projekt “Društveno poduzetnički generator” ukupne vrijednosti 199.935,08 kuna, u potpunosti je financiran namjenskim bespovratnim sredstvima EU (Europski socijalni fond) te namjenskim sredstvima državnog proračuna RH (Vlada RH- ured za udruge).

Projekt Čujemo s(v)e vidimo ukupne vrijednosti 196.153,04 kune, u potpunosti je financiran namjenskim bespovratnim sredstvima EU (Europski socijalni fond) te namjenskim sredstvima državnog proračuna RH (Vlada RH- ured za udruge).

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...