Početna - TEHNOLOGIJA - PlayStation 4 planuo u više od dva milijuna primjeraka!
foto: web

PlayStation 4 planuo u više od dva milijuna primjeraka!

Sony zadovoljno trlja dlanove jer njegova je next-gen konzola dosad diljem svijeta prodana u više od dva milijuna primjeraka.

PlayStation 4 planuo u više od dva milijuna primjeraka!

Japanski gigant još je prije izlaska nove konzole objavio da do kraja godina očekuju da će se PlayStation 4 prodati u više od tri milijuna primjeraka. S obzirom na tempo kojim prodaja zasad ide, takav je scenarij sve izvjesniji. Naime, dosad je prodan 2.1 milijun konzola.

Podsjećamo, PlayStation 4 prvo je lansiran u SAD-u i to 15. studenog gdje je u roku 24 sata planulo milijun primjeraka. Krajem studenog konzola je stigla i u Europu i Australiju, a zasad je dostupna u 32 zemlje svijeta. Krajem siječnja 2014. očekujemo je i u Hrvatskoj.

Naravno, Sony je objavio i podužu zahvalu ‘obožavateljima bez kojih bi taj uspjeh bio nemoguć’, a kroz nekoliko dana očekujemo i Microsoftove brojke. Tek toliko, zbog tradicije, da se zna čiji je tata jači, veći i dlakaviji.

U međuvremenu, mi još uvijek čekamo da se slegne prašina, da vidimo koji je postotak neispravnih konzola i da se on smanji te ono najbitnije – da stignu prvi pravi next-gen naslovi.

tportal

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski projekti predstavljeni na Konferenciji „Projekti ITU mehanizma“ 

Grad Kastav je sudjelovao na Konferenciji „Projekti ITU mehanizma za poduzetnike, djecu i mlade u Urbanoj aglomeraciji Rijeka“  koji se ...