Početna - ZABAVA - Počinje proizvodnja hrvatskih pametnih televizora
msan-vivax-3
foto: msan

Počinje proizvodnja hrvatskih pametnih televizora

Kako je postalo isplativije proizvoditi televizore ovdje nego u Kini, M SAN je u potpunosti preselio njihovu proizvodnju u Zagreb, te je kompanija otvorila novi pogon za proizvodnju LED TV-a, kapaciteta 180 000 televizora godišnje, odnosno manje od dvije minute za novi LED TV.

Rezultat je to rasta kompanije M SAN na domaćem tržištu: otkako je prije 3 godine ušla u proizvodnju LED televizora u Hrvatskoj, kompanija se sa svojim brandom Vivax popela među prva tri njprodavanija branda televizora te zaokružila svoj tržišni dio na 15%.

Osim što novi pogon omogućuje testiranje baš svakog televizora, uskoro će u proizvodnju novi modeli dijagonala 55 i 65 inča, te prvi hrvatski pametni televizor dijagonala 32 i 42 inča, kao i prvi hrvatski ultra HD pametni televizor.

Hrvatski brand Vivax nalazi se na tržištima Europe, Afrike i Južne Amerike, M SAN-u je lani donio prihod od 40,7 milijuna eura odnosno oko 20% prihoda grupe.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradonačelnik uručio Povelju počasnoj građanki Anici Zubović

Gradonačelnik Fernando Kirigin i zamjenica Kristina Đukić danas su u Zagrebu posjetili Anicu Zubović, glazbenu umjetnicu koja od ove godine ...