Početna - IZDVOJENO - Počinju upisi u 28. generaciju Škole glume Ri Teatra
scena

Počinju upisi u 28. generaciju Škole glume Ri Teatra

Ri Teatar organizira 28. Školu glume za uzrast iznad 17 godina koja će se odvijati u Kulturnom centru Kalvarija.

Škola glume Ri Teatra će biti organizirana u obliku vikend radionica koje će voditi profesionalni glumci, redatelji, koreografi…., a u koordinaciji glumca i redatelja Ri Teatra Bojana Lakoša, uz asistenciju mladih glumaca Lane Orlić i Saše Poštića. Primjereno dobi i iskustvu, polaznici Škole glume kroz igru i razne zanimljive i atraktivne oblike grupnog i individualnog dramskog rada, svladavaju specifične zadatke vezane uz samu prirodu dramskog stvaralaštva i kazališnog medija, ali i opće odgojno-obrazovne zadatke koji pridonose osobnom razvoju i stjecanju kulturnih navika.Ostvarivanjem prvih, polaznicima osiguravamo temeljitu pripremu i provjeru sposobnosti za eventualni studij glume, režije, dramaturgije, teatrologije i slično. Ostvarivanjem drugih, polaznike pripremamo za skladan život u društvu te za suvremenu i kulturnu javnu komunikaciju u medijskoj civilizaciji koja sve više inzistira na osobnosti i individualnosti javnog nastupa.

Nakon završene škole glume svi zainteresirani će dobiti priliku nastaviti rad u predstavama Ri Teatra ili nastaviti pripremu za upis na Akademije Dramskih Umjetnosti.
Upisi su nedjeljom, i to 13., 20. i 27. rujna u 16 sati u Kulturnom centru Kalvarija, Kalvarija 8. Sve informacije možete dobiti na tel. 051/375-866 ili gsm. 091/ 253-8991 ili putem e-maila: ri.teatar@ri.t-com.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...