Početna - IZDVOJENO - Počinju  upisi u školu malog nogometa, Opatija
upisi skola nogometa

Počinju  upisi u školu malog nogometa, Opatija

Ljeto nam polako završava, a mnogima počinju školske obveze. Osim u školske klupe, školarci se danas vraćaju i na parkete dvorane “Marino Cvetković” u Opatiji. Njima će se pridružiti i predškolska djeca, polaznici “Škole malog nogometa za vrtićare” koja ovog tjedna započinje s upisima. Novu (pred)školsku godinu započeti će: prednatjecatelji, morčići, pioniri, kadeti i juniori Malonogometnog kluba Gorovo iz Opatije.

“Za naše programe zainteresirano je sve veći broj djece što je pokazatelj kvalitete rada u prošloj godini u kojoj smo imali dvije skupine prednatjecatelja po 15-20 djece. Nakon što su polaznici Škole malog nogometa dobili diplome za savladavanje svih zahtjeva svojih trenera, ove godine smo odlučili za nastavak tog programa te se nadamo da će njihovim putem nastaviti nova generacija mališana. Također nastavljamo raditi i s ostalim kategorijama” poručio je voditelj škole Domagoj Tramontana.

Zbog povećanja broja djece, ove godine omladinski pogon MNK Gorovo činiti će dvije nove uzrasne skupine: morčići i pioniri. Treninzi će se održavati dva puta tjedno, a članarina je 100 kuna po djetetu uz popust za dvoje ili više djece. Polaznici će nakon priprema biti prijavljeni u nekoliko lokalnih liga. S polaznicima će raditi trojica trenera: Nikola Kirigin, Ivan Tomić i Domagoj Tramontana. Kategorije su podijenje ovako:

VRTIĆARI: od 4 do 7 godina

PREDNATJECATELJI: prvi i drugi razred

MORČIĆI : treći i četvrti razred

PIONIRI 1: peti i šesti razred

PIONIRI 2: sedmi i osmi razred

KADETI: rođeni 1998 i 1999.

JUNIORI: rođeni  1996. i 1997.

“Prvi trening zakazan je za ponedjeljak 8. rujna u 16.30 za sve stare polaznike, ali također i za one koji se žele upisati. Dakle upisi u sve kategorije mogu se obaviti u ponedjeljak u dvorani i na broj 098 536 313 u svako doba dana. Rado ćemo odgovoriti na sve upite i pružiti sve informacije. Radujemo se svakom novom članu”, zaključio je Domagoj Tramontana.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...