Početna - IZDVOJENO - Podržite FEN u Opatiji
fen
web

Podržite FEN u Opatiji

Traju prednominacije za godišnje nagrade portala Teatar.hr koji je najpoznatije domaće kulturno mjesto u virtualnom svijetu. Nagrade se dodjeljuju zadnje tri godine, a za sobom ostavljaju prestižan trag na našoj kulturnoj sceni. Opatijski Festival neovisnih kazališta Republike Hrvatske FEN je sad već stalni kandidat za nagrade, a 2012. je osvojio nagradu za najbolji festival te godine. Ove godine opet možemo pomoći i svi kojima se svidio FEN mogu ga opet učiniti najboljim festivalom ove godine. Prvi korak su upravo prednominacije.

– Specifičnost ove nagrade je da o laureatima odlučuje isključivo publika, odnosno posjetitelji portala. Glasovanje se sastoji od dva kruga: prednominacija, gdje se prijavljuju prijedlozi za nominacije po kategorijama i nakon toga, u drugom krugu glasovanje za favorita od pet nominiranih, također po kategorijama. Pozivamo Vas da posjetite stranicu www.teatar.hr/glasanje/ i nominirate Festival neovisnih kazališta Republike Hrvatske – FEN 2014 za nagradu u kategoriji Festival godine. Unaprijed zahvaljujemo i … vidimo se u kazalištu, kazala je direktorica Festivala Opatija te selektorica Festivala neovisnih kazališta Rajna Miloš.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...