Početna - KULTURA - Pokloni Opatiji od “Parkova”
Foto: web

Pokloni Opatiji od “Parkova”

Opatija 2014. godine obilježava 170. obljetnicu razvoja turizma te je tom prilikom od tvrtke “Parkovi” na poklon dobila kameliju i ruže!

U Parku Angiolina u dijelu gdje rastu kamelije ovih je dana zasađena jedna velika kamelija, koja svojom impozantnom ljepotom pojačava ljepotu cijelog ovog nadaleko poznatog parka i simbola grada.

Također, djelatnici  “Parkova” zasadili su ruže penjačice uz drvored palmi koji krasi glavnu opatijsku ulicu. Dio je to akcije obnove zelenila, mahom uvjetovano orkanskim nevremenom koje je pogodilo Kvarner prošle godine 11. studenoga, a na kojoj djelatnici “Parkova” marljivo rade na području parkova, Lungomare i glavne gradske ulice.

No, ove sadnja ovih ruža uklopila se u tu akciju, kojoj je cilj da Opatija u slavljeničkoj godini, ali i u turističkoj sezoni – bljesne u svome najljepšem izdanju.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prikupljanje božićnih drvaca na prostoru Grada Opatije

Nakon proteka božićno-novogodišnjih blagdana Komunalac d.o.o. organizirano prikuplja božićna drvca. Molimo građane da božićna drvca odlože pokraj vlastitog  spremnika za ...