Početna - AUTOMOTO - Pokvareni autobus Autotroleja u Ičićima umalo sletio u provaliju

Pokvareni autobus Autotroleja u Ičićima umalo sletio u provaliju

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel i direktor gradske tvrtke Rijeka Plus Željko Smojver prije samo nekoliko dana javnost su na sjednici Gradskog vijeća Grada Rijeke uvjeravali da nema razloga za zabrinutost i da su autobusi Autotroleja potpuno sigurni za građane.

No, situacija koja se dogodila ove srijede, 06. ožujka, u Ičićima pokazuje da to možda i nije baš u potpunosti tako, jer čini se da su doslovno centimetri i obična ograda dijelili od toga da pokvareni autobus ne izleti u zavoju i padne u provaliju.

Do kvara na autobusu došlo je na Poljanskoj cesti iznad Ičića, a zabrinutost zbog ove situacije istaknuo je i opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić koji je i objavio nekoliko fotografija s lica mjesta.

“Novi problemi sa autobusom Autotroleja, ovoga puta na Poljanskoj cesti. Baš me zanima koji je uzrok ovoga puta. Nazire li se kraj ovim čestim opasnim situacijama?! Molim odgovorne da ovakve probleme riješe što prije jer je u pitanju sigurnost putnika, vozača, ali i drugih sudionika u prometu”, poručio je Dujmić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Mistero Buffo vraća Dražena Šivaka u Opatiju

Virtuozna monodrama “Mistero Buffo” u izvedbi glumca Dražena Šivaka i režiji Lee Delong U Centru Gervais u Opatiji 20. rujna ...