Početna - IZDVOJENO - Policajci u ispranim polo majicama
foto: web

Policajci u ispranim polo majicama

Hoće li se s dolaskom toplijih dana hrvatski policajci morati početi sramiti svog pojavljivanja na ulicama ili na plaži. Ovih dana policajci su poečli zaduživati službene polo majice kao dio ljetne varijante odore. Ali kada su u ruke uzeli prve majice nastupio je šok, dobili su dvije majice s upozorenjem: “To vam je sve za iduće dvije godine”.

Na polo majicu prišivene su oznake policije koje se tijekom pranja uništavaju. Na poleđini majice nalazi se natpis POLICIJA koji je tiskan, a ne izvene kao što ti oredviđa Uredva, tako da će s vremenom doći do otpadanja otisnutih slova.

Predviđeno je da policijski službenici koji svoje poslove obavljaju na terenu zadužuju po pet komada polo majica, dok rukovoditelji i viši policijski službenici zaslužuju po dvije majice. Prema rasporedu rada, u pojedinim policijskim postajama, trenutno se radi bez stalnog rasporeda ili u smjenama 2-2-2 i svakodnevno je potrebno imati minimalno jednu čistu majicu za službu.

Hrvatska je turistička zemlja i jako je bitno da se država odluči da li će imati policajce koji će u očima stranaca izgledati uredno odjeveni i primjereno opremljeni ili žele da turisti gledaju policajce koji nose iste, blijede majice, loše kvalitete i po nekoliko dana.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...