Početna - IZDVOJENO - Policija poziva građane da dobrovoljno predaju ilegalno oružje
crvena zastava

Policija poziva građane da dobrovoljno predaju ilegalno oružje

U proteklih tjedan dana petero građana s područja Primorsko-goranske županije dragovoljno je predalo djelatnicima policije oružje i streljivo koje su nedozvoljeno posjedovali u svojim domovima. Radi se o sljedećim predmetima koje su preuzeli policijski službenici Protueksplozijskog odjela Policijske uprave primorsko-goranske: pištolj CZ M 57 TT, 18 kom pištoljskog streljiva 7,62 mm, 1304 kom puščanog streljiva 7,62 mm, 2 kom puščanog streljiva 7,9 mm.

Policija apelira i na sve druge građane da dragovoljno predaju policiji takva i slična sredstva koja nedozvoljeno posjeduju te u tom slučaju protiv njih se neće pokretati niti prekršajni niti kazneni postupak.

Naime, akcija „Manje oružja – manje tragedija“ još je uvijek u tijeku. Oružje i eksplozivna sredstva nemojte sami donositi u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već želju za dragovoljnom predajom prijavite na broj 192 ili u najbližoj policijskoj postaji. Na Vašu adresu doći će posebno osposobljeni policijski službenici u civilnoj odjeći i s vozilom bez policijskih oznaka koji će preuzeti oružje.

Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na području Matulja otuđen alat

Za dvadesetak tisuća kuna kaznenim djelom krađe oštećena je tvrtka s područja Đakova. Prema dosadašnjim saznanjima nepoznati počinitelj je između ...