Početna - IZDVOJENO - Popularni MIK večeras na Ljetnoj
mik-ljetna-opatija

Popularni MIK večeras na Ljetnoj

Večeras će na Ljetnoj pozornici u Opatiji, s početkom u 21 h započeti jedan od najpoznatijih glazbenih festivala ovih područja, popularni MIK. Melodije Istre i Kvarnera, jedini je putujući festival, koji svake godine gostuje u nekoj drugoj destinaciji, ove godine odlučio je gostovati u Opatiji. Svi ljubitelji domaće glazbe, a pogotovo ljubitelji dijalektalne glazbe, pozvani su da večeras dođu na Ljetnu pozornicu i upriliče zabavu koju će nam priuštiti MIK-ovci. MIK-ovce će  tradicionaln dočekati opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić, koji će na samome početku večeri pozdraviti i MIK-ove izvođače i publiku, koju ne predstavljaju samo Opatijci, već i publiku iz susjednih krajeva.
Ulaznice po cijeni od 40 kuna mogu kupiti na blagajni Festivala Opatija na Ljetnoj svaki dan od 8 do 15 sati, u uredu Festivala Opatija (kraj Tiska) od 10 do 12, te od 17 do 20, i u Rijeci, u Dallas Music Shopu.

Želimo svima fantastičan provod večeras!!

U nastavku pogledajte fotogaleriju: kako su MIK-ovci dočekani!!

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...