Početna - IZDVOJENO - Potpisan Sporazum o rekonstrukciji raskrižja prilazne ceste novom opatijskom Vatrogasnom domu

Potpisan Sporazum o rekonstrukciji raskrižja prilazne ceste novom opatijskom Vatrogasnom domu

Grad Opatija, Javna vatrogasna postrojba Opatija i Hrvatske ceste d.o.o. potpisali su Sporazum o suradnji i reguliranju međusobnih prava i obveza u svezi rekonstrukcije raskrižja državne ceste DC66 u Opatiji u sklopu izgradnje opatijskog Vatrogasnog doma.

JVP Opatija je naručila izradu projekte dokumentacije te je u tijeku ishođenja građevinske dozvole. Grad Opatija se Sporazumom obvezao riješiti sve imovinsko-pravne odnose u vezi realizacije planiranog zahvata te, nakon završetka radova, preuzeti održavanje dijelova ceste koji nisu u nadležnosti Hrvatskih cesta. Investitor u rekonstrukciji raskrižja bit će Hrvatske ceste koje će, prema procijeni, to stajati 1,1 milijun kuna bez PDV-a.

Ovaj je Sporazum još jedan korak bliže realizaciji izgradnje novog opatijskog Vatrogasnog doma na lokaciji Nove ceste iznad groblja Volosko, što će djelatnicima JVP-a Opatija osigurati daleko bolje uvjete rada od postojećih.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Ovog vikenda otvorenje planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i Ćićarije“

Planinarsko društvo „Opatija“, u subotu i nedjelju 27. i 28. studenog 2021. godine, organizira otvorenje nove planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i ...