Početna - IZDVOJENO - Potpisana Domoljubna koalicija
karamarko
Foto: 24 sata

Potpisana Domoljubna koalicija

U  ponedjeljak su predsjednici osam stranaka na OPG-u Katice Sekulić u Vukovaru potpisali sporazum o Domoljubnoj koaliciji u kojoj je čak osam stranaka – HDZ, HSP dr. Ante Starčević, HSS, HSLS, ZDS, HGS, Hrast i BUZ.

– Ovo je svečani čin kojeg već nekoliko puta smo ponavljali, a to znači da smo bili uspješni i da Domoljubna koalicija već 3,5 godina uzastopno pobjeđuje! To je jedina opcija koja Hrvatskoj nudi prosperitet u gospodarskom smislu, a u tom smjeru želimo uistinu napraviti korjenite reforme. Zar nije sramota da Hrvatska uvozi 70 posto hrane? Mi zato i krećemo s ovoga mjesta da damo vjetar u leđa svim našim poljoprivrednicima, proizvođačima i da ćemo dati prednost našim proizvodima na policama trgovina ili u našim hotelima za vrijeme turističke sezone. Zaštitom naše proizvodnje zaštitit ćemo naše selo, a bez zdravog sela nema zdravog naroda i zdrave države. A kad nestane selo nestaje i država, rekao je Tomislav Karamarko nakon potpisivanja predizbornog koalicijskog sporazuma.

Predsjednik HDZ-a je izrazio uvjerenost u pobjedu na sljedećim izborima, a tada se “okreće nova stranica u povijesti moderne hrvatske države, koja ima svoje ime i prezime, ponos i dignitet i u kojoj će svi građani moći živjeti od svog poštenog rada”.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...