Početna - IZDVOJENO - Povodom 6. Dana Ičića održan koncert TBF-a
Foto: web

Povodom 6. Dana Ičića održan koncert TBF-a

Tijekom cijelog jučerašnjeg dana u ičićanskoj lučici i na plaži bilo je zanimljivo zbog raznih događanja koja su bila organizirana povodom 6. Dana Ičića. Sportska nadmetanja paralelno su se odigravala na nekoliko lokacija, od kafića i restorana u kojima su održani turniri u briškuli i trešeti za male i velike te mori japoneze i pikadu. Zatim turnir u speed badmintonu i nogometu na pijesku na plaži do regate koja se jedrila na potezu od Ičića do Opatije.

Dnevni program manifestacije je bio rezerviran za regatu barkajola ‘Melkior Paragvaj’, dok je večernji obilježen zvucima glazbe popularnog TBF-a.

Program 6. Dana Ičića završit će danas kada ćete moći pogledati povijesno-kulturni program ‘Prihajan doma’, koji je svoju premijeru imao prošle godine. Drugo izdanje održat ćemo danas s početkom u 17.30 u restoranu Commodore. Osim predavanja o književnosti, rodoslovlju te povijesti liburnijskog kraja koje će održati dr. sc. Roberto Žigulić i dr. sc. Vjekoslava Jurdana, bit će upriličena i izložba starih fotografija, razglednica i dokumenata uz mini klavirski koncert Marie Iveković, kazao je Marin Starčić, predsjednik Vijeća MO-a Ičići, glavnog organizatora događanja, uz suorganizatore iz TZ-a Ičići, školu nogometa Primi passi, SBK Pešekani te ŠRK Ičići.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...