Početna - IZDVOJENO - Poznati avanturist proputovao autom cijeli svijet, a stradao je kod kuće

Poznati avanturist proputovao autom cijeli svijet, a stradao je kod kuće

Ovog petka oko 14.50 sati točno na raskrižju ceste Permani – Ružići dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao Dario Saletnik iz Matulja.

Snažno i povišeno terensko vozilo Toyota, specijalno preuređeno za off road, zabilo se u stijene i u snažnom sudaru prednji kraj bio je totalno uništen, piše Novi list.

Prema izjavama očevidaca vozilo je dolazilo iz smjera Ružići prema staroj glavnoj cesti prema Rupi (DC 8). Oštećenja na stablima oko 100 metara prije raskrižja, sugeriraju da je vozač izgubio potpunu kontrolu nad vozilom.

Prema tragu vožnje pretpostavlja se da mu je u toku vožnje naglo pozilo. Riječ je o iskusnom vozaču koji je poznat po tome da je svojim terencem stigao do Sibira, Nordkapa i Pamira.

Prema tragovima na cesti vozilo se nekontrolirano nastavilo kretati i na kraju se svom snagom zabilo u stijenski usjek. Na mjesto nesreće odmah su izašli vatrogasci, hitna pomoć i policija, ali, nažalost, mogli su konstatirati samo tragičan kraj za vozača.

Za sada nije poznato da li je vozač preminuo zbog mogućih zdravstvenih problema već za vrijeme vožnje ili je njegova smrt uzrokovana sudarom sa stijenom. O tome će više reći istraga, javlja Novi list.

Promet je zbog očevida bio jedno vrijeme prekinut, a zatim se odvijao usporeno, ali nisu stvorene veće prometne gužve.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Uskoro asfaltiranje prve dionice ceste u Žegotima

Dogovoreno je da će se završni sloj asfalta duž cijele dionice staviti odjednom što znači da će cesta biti zatvorena ...