PR 2020

PR 2020

Opatija će 17. i 18. listopada ugostiti goste iz Velike Britanije povodom održavanja 14. godišnje konfenecije Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Osim toga, konferencija HUOJ-a ove godine obilježava 15. obljetnicu od dana svog osnivanja.

Konferencija pod nazivom PR 2020  održat će se u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta, a tema ovogodišnje konferencije je budućnost odnosa s javnošću.

Kao što smo rekli, ove će godine prevladavati gosti – predavači iz Velike Britanije, kao što su Jon Tibbs, jedan od vodećih komunikacijskih stručnjaka u svijetu sporta i olimpijskog pokreta. G. Tibbs može se pohvaliti klijentima  poput Manchester Uniteda i Svjetske odbojkaške federacije.

Osim Tibbsa, predavanja će držati i Ralph Trench, poznati sveučilišni profesor i autor stručnog udžbenika Otkrivanje odnosa s javnošću, koji je standardna literatura na studijima odnosa s javnošću i u našoj zemlji.

Među predavačima su i Susanne Senft, potpredsjednica austrijske udruge za odnose s javnošću, kao i Sue Wolhenstolme, predsjednica britanske udruge za odnose s javnošću, najveće takve organizacije u Europi.

Osim predavanja, u sklopu konferencije održat će se i razne radionice koje će voditi domaći PR stručnjaci.

Pozivamo sve zainteresirane za PR management da se pridruže ovoj konferenciji i radionicama budući da će ovakvo okupljanje biti prepuno znanja o PR, stoga ne škodi poslušati što nam vrhunski stručnjaci za odnose s javnošću imaju za reći.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...