Početna - IZDVOJENO - Praizvedba predstave Wanda LaVanda u Gradskom kazalištu lutaka
predstava

Praizvedba predstave Wanda LaVanda u Gradskom kazalištu lutaka

U Gradskom kazalištu lutaka Rijeka s nestrpljenjem očekujemo praizvedbu nove predstave mlade riječke autorice Jelene Tondini, Wanda LaVanda, koja će se održati 27. siječnja u 18:00 sati.

Povodom nove predstave na repertoaru organiziramo i slijed popratnih događanja. U srijedu 25. siječnja u 17:00 sati održava se promocija slikovnice Wanda LaVanda u GKR Dječji odjel Stribor.  Pretpremijera predstave izvodi se 26. siječnja u 18:00 sati, a 28. siječnja nakon izvedbe u 11:00 sati održat će se Wandina mala radionica izrade igračaka.

Prema istoimenoj slikovnici napravljena je predstava o šarenoj ovčici Wanda LaVanda u režiji redateljice Morane Dolenc. Kreaciju lutaka i scenografije potpisuje Luči Vidanović, a glazbu Anita Valo i Meri Jaman iz grupe Meritas. U glavnoj ulozi ovčice nalazi se Zlatko Vicić, a uz njega predstavu izvode Petra Šarac i Vanja Jovanović.

Redateljica Morana Dolenc završila je Ecole Nationale Superieure des Arts de la Marionnette 2005. g. u Charleville – Mezieresu u Francuskoj, te prvi put kreativno sudjeluje s Gradskim kazalištem lutaka u Rijeci kao redateljica.

Bilo bi nam iznimno drago kad biste nas medijski popratili u okviru vaših mogućnosti, otvoreni smo za svaku suradnju. Za sve informacije i dogovore slobodno nam se obratite na naše kontakte.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...