Početna - IZDVOJENO - Predsjednica oduševila Barban
kolinda grabar kitarovic
web

Predsjednica oduševila Barban

Nakon što je završila govor, Kolinda Grabar Kitarović je dobila opetovane ovacije, koje je premijer Zoran Milanović prokomentirao u kratkom razgovoru sa Stjepanom Mesićem: “Pogledaj kako joj plješću. Ja to ne kužim!”.

Bivši predsjednik Ivo Josipović doživio je blagi pljesak, ostali uzvanici kurtoazno pozdravljanje, dok je Zoran Milanović dobio vrlo hladnu dobrodošlicu gledatelja.

Trka na prstenac ove godine slavi svoju jubilarnu 40. obljetnicu. Sve će biti podređeno toj obljetnici, u želji da se dosegne savršenstvo u njezinu predstavljanju, kažu organizatori. U subotu je natjecanje u “Trka na viticu” i, kao vrhunac svega, “Trka na prstenac” u nedjelju.

Načelnik Barbana Denis Kontošić je najavio dolazak pokroviteljice utrke Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović i premijera Zorana Milanovića, te dva bivša predsjednika, ujedno i počasnih građana Barbana, Stjepana Mesića i Ive Josipovića.

Podsjetimo, ova je utrka za Zorana Milanovića svojevrsni Dan D zato što se posjetom utrci nastoji dodvoriti IDS-u i time povečati svoje šanse na predstojećim parlamentarnim izborima.

Izvor: Direktno hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...