Početna - IZDVOJENO - Predstava “Ja, tata” u Domu kulture Čavle
ja tata

Predstava “Ja, tata” u Domu kulture Čavle

Ova predstava, dosad izvedena više od 140 puta, namijenjena je svima koji tek planiraju postati roditelji, onima koji to ni pod koju cijenu ne žele biti, ali i onima koji roditelji već jesu.

O predstavi:
Monodrama u trajanju od 80 minuta donosi najintimnije trenutake iz života jednog tate. Urnebesna je i dirljiva ispovijed čovjeka bačenog u avanturu donošenja novog života na svijet. Kada ga jednog zimskog dana žena, mašući mu testom za trudnoću ispred nosa, upita: “Dragi, koje je boje trudnoća?”, njegov savršeno uređeni život okreće se naglavačke. Ako ne znate: “Što to danas znači biti tata?” i “Zašto uopće imamo djecu?”, ako niste sigurni “Kakav porod želite?” ili “Kako izgleda nijemi vrući seks nakon poroda?”, JA, TATA! dat će vam odgovore na sva ta i mnoga druga pitanja.

Nagrade
Festival glumca u Vinkovcima
Nagrada za najboljeg glumca “Fabijan Šovagović” – Rakan Rushaidat
Dani satire
Glavna nagrada za mušku ulogu “Mladen Crnobrnja Gumbek” – Rakan Rushaidat

Produkcija: Teatar  Exit / Teatroman
Autor teksta: Bjarni Haukur Thorsson
Producent: Roman Šušković-Stipanović
Redatelj: Boris Kovačević
Igra: Rakan Rushaidat

Predstava će se održati u subotu 30. siječnja s početkom u 20:00. Cijena ulaznice je 55 kn u pretprodaji i 65 kn na dan predstave. Ulaznice se mogu kupiti putem sustava MojeKarte.hr ili u uredu TZO Čavle.

Ulaznice kupljene za termin 19.12. vrijede i za ovu predstavu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...