Početna - IZDVOJENO - Predstavljen Robert Palikuća – novi generalni menadžer za sport NK Rijeke

Predstavljen Robert Palikuća – novi generalni menadžer za sport NK Rijeke

Na Rujevici je jučer i službeno predstavljen novi generalni menadžer za sport Robert Palikuća koji će na mjestu sportskog direktora naslijediti Ivana Mancea. Palikuća će dužnost preuzeti 1. srpnja, ali već sada je u svakodnevnim razgovorima s trenerom Goranom Tomićem i vodstvom kluba.
Nakon uvodne zahvale Ivana Mancea, dosadašnjeg sportskog direktora Rijeke novinarima na suradnji, pred medije je u pratnji direktora Luke Ivančića i savjetnika Srećka Juričića izašao novi čelni čovjek sportskog segmenta na Rujevici Robert Palikuća.
U uvodnom obraćanju Palikuća je naglasio kako će sigurno biti promjenu u Školi nogometa, ali da prvo mora napraviti analizu što se sve može unaprijediti kako bi Rijeka iz vlastitog bazena crpila daleko više igračkog materijala nego u dosadašnjem razdoblju.
Srećko i Ivan već su pokrenuli neke stvari, što je jako dobro. To su igrači koju odgovaraju strategiji kluba i nastojat ćemo i dalje na tome raditi. Pokušat ćemo složiti najbolju moguću momčad da ostvarimo uspjehe koji su na neki način postali standard. Želimo ulaziti svake godine u Europu, možda i malo izazvati Dinamo, igrati za trofej Kupa. Tu moramo nastaviti i naravno pogađati s igračima na tržištu, rekao je Palikuća na temu aktualnog prijelaznog roka koji bi u idućim danima trebao i službeno iznjedriti prva pojačanja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...