Početna - IZDVOJENO - Predsjednica pozdravila dogovor u Saboru
kolinda
web

Predsjednica pozdravila dogovor u Saboru

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović pozdravila je u ponedjeljak što su predsjednik Vlade Zoran Milanović i predsjednici klubova parlamentarnih stranaka postigli suglasje i zajedničko stajalište prema kršenju Sporazuma o arbitraži s Republikom Slovenijom.

“Upravo je to ono zajedništvo koje promičem i na koje pozivam od dana svoje inauguracije pa vjerujem da se takav pristup dijeljene odgovornosti i konsenzus može postići i po drugim važnim pitanjima ključnima za hrvatske nacionalne interese. Bez obzira na ovo kršenje arbitražnog postupka, Hrvatska će kao odgovoran član međunarodne zajednice i dalje tražiti način za sporazumno rješavanje graničnih pitanja te raditi na dobrosusjedskim odnosima sa Slovenijom”, ističe se u izjavi predsjednice Grabar Kiitarović nakon sastanka koji je održao premijer Zoran Milanović s predsjednicima klubova parlamentarnih stranaka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

3. sjednica Gradskog vijeća Grada Opatije – 3. kolovoza 2021.

Sjednica Gradskog vijeća održava se u Centru Gervais sukladno odlukama Stožera civilne zaštite RH Na temelju članka 31. Statuta Grada Opatije ...