Početna - IZDVOJENO - Preventivne aktivnosti policije
policija
ilustracija

Preventivne aktivnosti policije

Proteklog tjedna policijski službenici Odjela prevencije Policijske uprave primorsko-goranske zajedno s policijskim službenicima nadležnih policijskih postaja bili su u neposrednom kontaktu s građanima i turistima na preventivnim info-punktovima u Novom Vinodolskom te u Rijeci na Trsatskoj gradini, TC Plodine i Robnoj kući Ri.

Građani i turisti pokazali su veliko zanimanje za različite oblike samozaštite, kao i za prevenciju krađa na plažama, od provala u automobile i stanove. Uz savjete i preporuke, svim posjetiteljima podijeljeni su i informativno-edukativni letci i brošure s ciljem smanjenja vjerojatnosti da postanu žrtve različitih oblika kaznenih djela.

U narednom razdoblju policijski službenici Odjela prevencije Policijske uprave primorsko-goranske i nadležnih policijskih postaja u cilju edukacije i informiranja građana svoje aktivnosti će nastaviti u prostoru Informativnog centra za prevenciju kriminaliteta na području grada Rijeke, na adresi Dolac 7 B. Na ovoj adresi policijski službenici su na raspolaganju svim zainteresiranim građanima svakog ponedjeljka, srijede, četvrtka i petka  u vremenu od 10,00 do 13,00 sati te utorkom u vremenu od 13,00 do 19,00 sati.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...