Početna - IZDVOJENO - Preventivni zdravstveni pregledi u Matuljima

Preventivni zdravstveni pregledi u Matuljima

U sklopu proljetnog ciklusa preventivnih programa Općine Matulji od ponedjeljka 12.04.2021. zaprimaju se zahtjevi građana za izdavanje potvrde sufinanciranja zdravstvenih usluga:
-Ultrazvučne dijagnostike (abdomena, štitnjače, prostate ili prsa),
-Usluga se ostvaruje u Poliklinici Kantrida-Dental. Općina Matulji sufinancira iznos od 100,00 kn, a korisnik snosi trošak od 20,00 kn.
-Konzultacije kod reumatologa.
-Usluga se ostvaruje u Poliklinici Simonić. Općina Matulji sufinancira iznos od 160,00 kn, a korisnik snosi trošak od 40,00 kn.
Zahtjevi za potvrdom se podnose elektronski putem propisanog obrasca.
Iznimno u slučaju nemogućnosti podnošenja elektronskim putem ispunjavanje zahtjeva i preuzimanje potvrde moguće je u ulaznom holu Općine (kod prijemnog šaltera), isključivo u propisano uredovno vrijeme Općine za stranke i to: ponedjeljak, Srijeda, Četvrtak i Petak od 9.00 do 11.00 sati te utorak od 12.30 do 16.30 sati.
Bez obzira na način podnošenja zahtjeva potrebno je priložiti osobnu iskaznicu na uvid. Dobna granica za oba pregleda je od 35 godina na više.
Podnositelju zahtjeva koji predaje ispunjeni obrazac na prijemnom šalteru isti će se odmah pregledati i ovjereni vratiti korisniku sufinancirane zdravstvene usluge.
Podnositelj zahtjeva koji predaje ispunjeni obrazac elektronskim putem po izdavanju potvrde korisniku će se dostaviti na e-mail adresu.
Sa ispisanom ovjerenom potvrdom korisnik/ca se naručuje i predaje pružatelju usluge pri dolasku na pregled.
Broj sufinanciranih pregleda je ograničen planiranim sredstvima u Proračunu Općine Matulji za tu programsku aktivnost u 2021. godini što znači da će se zahtjevi zaprimati i odobravati po redu zaprimanja, a sve do iskorištenja planiranih sredstava.
Informacije o lokaciji i kontaktu za naručivanje kod ugovornog partnera zdravstvenih pregleda te iznosa sufinanciranja navedene su na POTVRDI za preventivnu zdravstvenu uslugu.
U slučaju dodatnih pitanja možete se obratiti Odjelu za društvene djelatnosti Općine Matulji na e-mail drustvene.djelatnosti@matulji.hr ili na broj 051/401-472.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Pogledajte sve liburnijske pustove

Uz pusta Njurgala ispred Mrkata obješeni su i pusti u ostalim dijelovima Opatije i okolice, naše oko kamere zabilježilo je ...