Početna - IZDVOJENO - Prijavite se na foto-video natječaj Moj Trsat
trsat
foto: galileo

Prijavite se na foto-video natječaj Moj Trsat

U kadru se mora nalaziti motiv Trsata, a lijepih i moćnih kadrova tamo ne manjka. Na sudjelovanje su pozvani svi zainteresirani amateri i profesionalci.

Radovi se zaprimaju na prijenosnom mediju (CD, DVD ili USB) na adresi Hrvatske čitaonice Trsat, Šetalište Joakima Rakovca 33, 51000 Rijeka, ili u elektronskom obliku na e-mail adresu citaonica@email.t-com.hr.

Po autoru uzet će se u obzir dvije slike, a fotografije moraju biti u što boljoj rezoluciji, mada veličina nije presudna. Najbolji radovi biti će izloženi na panoima. Najvažnije je da se programima za obradu fotografija ne mijenja značajno njihov sadržaj te da na radovima budu prikazani motivi iz života ili povijesti Trsata.

Naziv fotografije određuje sam autor. Autor mora dostaviti svoje ime iprezime te kontakt (telefon, adresu, e-mail adresu) kako bi ga naknadno mogli kontaktirati.  Tri najsupješnija rada biti će nagrađena vrijednim nagradama. Prva nagrada je 1000,00 kuna koje je za tu svrhu osigurala Hrvatska čitaonica Trsat, druga nagrada je ručak/večera za dvoje u restoranu Trsatica, dok je treću nagradu osigurala mala galerija Laurin kutak.

Svečano proglašenje najboljih radova i dodjela nagrada održati će se srijedu 04. lipnja 2014. godine u 19:30 u prostoru Hrvatske čitaonice Trsat gdje će radovi biti i izloženi.

Prijave traju do 30. travnja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...