Početna - NOVOSTI - Prijavljen za gospodarski kriminalitet

Prijavljen za gospodarski kriminalitet

Policijski službenici Policijske postaje Delnice u suradnji s djelatnicima Službe gospodarskog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske i nadležnim državnim odvjetništvom proveli su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kaznena djela iz domene gospodarskog kriminaliteta. Kaznena djela je počinio u razdoblju od kraja 2013. do svibnja 2017. godine na štetu dviju pravnih osoba s područja Gorskog kotara, u kojima je obavljao poslove odgovorne osobe.

Sumnja se da je iskoristivši svoj položaj i ovlast protupravno prisvojio novac za osobne potrebe te izradom neistinitih javnih isprava i neistinitim prikazivanjem troškova navedene pravne osobe oštetio sveukupno za više stotina tisuća kuna.

Zbog sumnje da je počinio tri kaznena djela zlouporaba položaja i ovlasti, 15 kaznenih djela krivotvorenje službene ili poslovne isprave i 18 kaznenih djela krivotvorenje isprave, 36-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Zbog radova se zatvara cesta u Voloskom

Zatvaranje ceste Obala Frana Supila Radi izvođenja građevinskih radova na uređenju plaže Črnikovica, dana 30. 01. 2020.godine, od 11.00, do ...