Početna - IZDVOJENO - Primjenjeni tečaj zvuka i produkcije u Rijeci
produkcija i zvuk
web

Primjenjeni tečaj zvuka i produkcije u Rijeci

Sveučilište u Rijeci organizira treći ciklus Primijenjenog tečaja produkcije zvuka i glazbe. Tečaj će započeti 27. veljače 2015. te će trajati do 16. svibnja 2015. Prijave se vrše online na stranici productionmusic.uniri.hr, do 20. veljače 2015. godine.

Svi prijavljeni će biti intervjuirani, a broj polaznika je ograničen na 15. Dodatne informacije možete dobiti na telefon 051/584820 svakim radnim danom od 12h do 15h.

Ove godine nude se novi predmeti: Osnove komponiranja, Osnove glazbene teorije i harmonije, Mastering. Predavat će ih eminentni umjetnici i eksperti: skladateljica svjetske reputacije Sanja Drakulić koja je završila klavir i kompoziciju na čuvenom Čajkovski konzervatoriju u Moskvi te je autorica velikog broja instrumentalnih i glazbeno-scenskih skladbi; glazbeni producent Damir Begović koji se školovao na Univerzitetu Surrey/Velika Britanija, autor i koautor je brojnih glazbenih projekata (Bijelo dugme, Majke i dr.)

U paketu novosti iz nastavnih sadržaja je i praktična nastava koja će se odvijati u studiju HRT pod mentorstvom Lucije Fanton, voditeljice Odsjeka Produkcije HRT centra Rijeka.

Promjene nastavnog programa su rezultat sugestija dosadašnjih polaznika s kojima Sveučilište aktivno surađuje upravo s ciljem usklađivanja nastavnih sadržaja s potrebama realnog tržišta. O nastavnim sadržajima pročitajte na productionmusic.uniri.hr.

 

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Od danas započinju radovi na dijelu ulice Frlanska cesta – pogledajte detalje

U ponedjeljak 25.10.2021. započinju radovi na rekonstrukciji sanitarnog kolektora na županijskoj cesti L58043 (Matulji – Kastav) na dijelu ulice Frlanska ...