Početna - IZDVOJENO - Prodaja paketa UEL ulaznica
Foto: web

Prodaja paketa UEL ulaznica

Na stadionu Kantrida odigrat će se tri sureta UEFA Europske lige i u prodaji je 8000 paketa ulaznica.
Cijene ulaznica ostaju na prošlogodišnjoj razini, ali ove godine dodatne popuste ostvaruju svi članovi HNK Rijeka. Kao što je obećano navijačima početkom sezone, postojeći i novoupisani članovi Rijeke imaju pravo na najpovoljniju cijenu paketa.
Prodaja počinje u utorak 16.09. i samo za članove traje do 21.09. Tako članovi koji kupe paket ulaznica za tribine A, B, C i F ostvaruju popust koji je ukupno veći i od vrijednosti same članarine. Isto pravo navedene kupovine ostvarit će i svi novi članovi upisani do 21. 9. 2014. Važno je napomenuti kako samo član Kluba može kupiti 2 paketa ulaznica, a djeca do 7 godina starosti plaćaju samo 50% članarine.
Slobodna prodaja paketa ulaznica počinje 22.09.. Vlasnicima paketa ulaznica MAXTV Prve HNL koji nisu članovi omogućena je kupovina UEL paketa na posebnoj blagajni od 22. 09. do 25. 9. Plaćanje ulaznica bit će moguće na tri rate putem kartica banaka, uz minimalni iznos transakcije od 300,00 kn.
Pojedinačne ulaznice kreću u prodaju od 29. 09., a na dan utakmice biti će moguće kupiti i preostale pakete ulaznica. Važno je napomenuti kako se prodaja ulaznica vrši isključivo uz predočenje članske, odnosno osobne iskaznice te kartice paketa ulaznica hrvatske lige.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...