Početna - IZDVOJENO - Prodaje se hotel Učka
hotel ucka

Prodaje se hotel Učka

Hotel Učka zatvoren je već godinama i propada, a traži novog vlasnika koji ga može spasiti . I dok je nekad Učka  bila popularno izletište za stanovnike Rijeke, Opatije i Istre i velik broj turista također se odlučivao upravo na Učki provesti nekoliko dana i uživati u parku prirode.

Kako više nema mogućnosti  smještaja nekoliko dana za redom na Učki nema ni velikog broja turista i tako se hotel Učka našao na prodaji preko više agencija za nekretnine. Cijena je 12 milijuna kuna ali tu su i ostali troškovi za obnovu hotela kako bi ponovno mogao biti stavljen u funkciju.

Centralni objekt (hotel) raspolaže s 27 soba (70 ležajeva), 2 restorana za 150 gostiju, grill-terasama, aperitiv barom, klubom, kavanom s kaminom, velikom konferencijskom dvoranom, trim dvoranom, saunom… Značajni obol ukupnom smještajnom kapacitetu daje i depadansa koja je prilagođena smještaju gostiju. Kompleks je opremljen svim odgovarajućim energetsko-pogonskim objektima poput trafo i agregatske stanice, kotlovnice, bio diska…

Neki od ostalih objekata su: cesta ukupne površine 2.700 m2 s 70 parkirnih mjesta, pješačke staze obrađene kamenom položenim u beton površine 530 m2, terase površine 620 m2, polivalentno asfaltirano igralište veličine 35×60 m, košarkaško i odbojkaško igralište veličine 34×20 m, tenis igralište s va polja veličine 31×34 m, betonski stolovi za stolni tenis, igralište za mini golf, natkriveno 2-stazno boćalište površine 200 m2, ukopan spremnik lož-ulja zapremnine 50 m3, sistemi vodovoda i kanalizacije na koje su priključeni svi objekti,piše portal Fiuman.hr.

Prostrana travnata ledina ispred centralnog objekta predstavlja dobru rekreativnu zonu, naročito zimi kad joj se padine pretvaraju u sanjkaške staze”, piše u oglasu jedne naše poznate agencije za nekretnine.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...