Početna - AUTOMOTO - Prodan-Raštegorac iz AK Opatija spremni za rally Monte Carlo

Prodan-Raštegorac iz AK Opatija spremni za rally Monte Carlo

Viliam Prodan i Zoran Raštegorac, dvojac iz matičnog kluba AK Opatija motorsport, u Sloveniji su odradili završno testiranje pred nastup na slavnom rallyju Monte Carlo.
“Uvjeti u slovenskim brdima su idealni za testiranje nečeg potpuno novog za nas; led, snijeg, suh i mokar asfalt, u samo nekoliko kilometara sa gumama koje do sada nismo imali prilike koristiti i sa set-upom koji nismo još isprobali! Uglavnom, možemo reći, SPREMNI SMO!!!”, objavio je putem Facebooka Viliam Prodan.
AK Opatija motorsport u ukupnom poretku aktualni su prvaci Hrvatske u rallyu, a tim povodom Viliam Prodan, Zoran Raštegorac, Igor Puž, Marko Stiperski, Marsel Katić, Denis Rubinić i Paolo Mavričić krajem prošle godine sudjelovali su, zajedno s drugim izvrsnim opatijskim sportašima, na primanju koje je za izvrsne sportaše pripremio Grad Opatija.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kultura i umjetnost se vraćaju u punom sjaju: Virtuoz iz Matulja Zvjezdan Ružić objavio suradnju s književnikom Lukom Paljetkom

Jedna potpuno neočekivana suradnja, objavljena upravo na Svjetski dan glazbe, virtuoz iz Matulja, Zvjezdan Ružić još jednom donosi fantastičnu glazbenu ...