Početna - GOSPODARSTVO - Prodan toranj na Pećinama: “Upravo smo potpisali ugovor, imat ćemo do 500 djelatnika”
tower centar rijeka
web

Prodan toranj na Pećinama: “Upravo smo potpisali ugovor, imat ćemo do 500 djelatnika”

Sretni smo, ovo je velik korak za nas, a koji će nas pogurati na našem putu k liderskoj poziciji retailera u Hrvatskoj, rekla nam je članica Uprave Plodina Mirjana Palada Kmetović

RIJEKA – Riječka tvrtka Plodine kupila je toranj izgrađen u sklopu Tower centra Rijeka. Tower centar izgrađen je i otvoren u studenom 2006. godine, a na tornju su se tada još izvodili radovi na fasadi pa je u roh bau fazi završen krajem 2007. godine.

Od tada pa do danas, dakle 13 godina, nije uspio naći kupca i brojni su se građani s pravom pitali čemu služi tolika grdosija od zgrade sa 15 etaža, ukupne površine oko 8 tisuća četvornih metara.

Bilježimo je i padanje prozora za vrijeme riječkih bura, a najviše pesimizam da će toranj istrunuti prije nego li ga netko kupi.

– Potpisala sam kupoprodajni ugovor, kazala nam je članica Uprave Plodina Mirjana Palada Kmetović, ne želeći reći o kojoj je cifri riječ jer, kazala je, ne zna bi li se s tim složio prodavatelj, odnosno dosadašnji vlasnik Policentro Rijeka.

– Sretni smo, ovo je velik korak za nas koji će nas pogurati na našem putu k liderskoj poziciji retailera u Hrvatskoj, upravo sam potpisala ugovor i ovo je velika stvar za Plodine jer mi smo tvrtka koja je još uvijek u ekspanziji i imat ćemo 400 do 500 djelatnika, što je dvostruko više nego što ih sad imamo, ne računajući trgovce.

Za toliko novih radnika u sjedištu zaista nam je potreban ovoliki prostor, kazala nam je Palada Kmetović, ističući da će najprije urediti neboder, te da će svi prostori biti namijenjeni za zaposlenike Plodina, odnosno da neće biti zakupaca.

– Sad imamo zidove i prozore, ali brzo ćemo to urediti kako bismo tu smjestili našu upravu, bit će to sjedište Plodina na koje smo ponosni, kazala nam je Palada Kmetović.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Uskoro asfaltiranje prve dionice ceste u Žegotima

Dogovoreno je da će se završni sloj asfalta duž cijele dionice staviti odjednom što znači da će cesta biti zatvorena ...