Početna - IZDVOJENO - Prodavao drogu maloljetnicima?

Prodavao drogu maloljetnicima?

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Osumnjičenoga su 23. veljače na području Turnića u Rijeci zatekli policijski službenici Interventne jedinice policije Rijeka, prilikom čega je odbacio vrećicu s drogom. Zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela priveden je na kriminalističko istraživanje tijekom kojeg je sveukupno pronađeno i oduzeto 16,5 grama amfetamina, 40 tableta ecstasy i manja količina marihuane. Policija ga sumnjiči da je drogu posjedovao radi daljnje prodaje.

Neformalno se doznaje da ga se sumnjiči za preprodaju droge i maloljetnim osobama na području Rijeke, problem klojki posebno brine mnoge riječke roditelje svjesne opasnosti droge i njihove dostupnosti maloljenim osobama.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na području Opatije kršili mjere samoizolacije

U proteklih tjedan dana na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske utvrđeno je ukupno 36 kršenja važećih mjera samoizolacije kod hrvatskih ...