Početna - IZDVOJENO - Produžene prijave za MAGENTA 1 B2B RUN u Rijeci
B2B RUN

Produžene prijave za MAGENTA 1 B2B RUN u Rijeci

Zbog velikog interesa, rok za prijave za najpopularnije poslovno-sportsko događanje MAGENTA 1 B2B RUN u Rijeciprodužen je do 5. svibnja.

 Zbog iznimno velikog interesa za sudjelovanjem na najpopularnijem poslovno-sportskom događanju u Hrvatskoj, MAGENTA 1 B2B RUN-u u Rijeci, organizatori su odlučili pomaknuti rok za prijave do 5. svibnja. Već prošle godine na MAGENTA 1 B2B RUN-u u Rijecisudjelovalo je 500 zaposlenika, dok je ove godine do sada prijavljeno njih 850 te se očekuje da će se do kraja prijava broj sudionika udvostručiti.

MAGENTA1 B2B RUN u prva dva izdanja pozicionirao kao „place to be“ u poslovnoj zajednici, a koliko su ovakva događanja popularna najbolje pokazuju podaci oviše od četiri tisuća trkača iz više odtristo hrvatskih kompanijakoje je MAGENTA 1 B2B RUNokupio prošle godine u četiri hrvatska grada. Sa startom1. lipnja na Gatu Karoline Riječke staza u dužini od pet kilometara, natjecatelje će provesti uz neke od najvećih riječkih znamenitosti.

„MAGENTA 1 B2B RUN prepoznat je kao događanje kojem je cilj druženje, umrežavanje i bolja suradnja između zaposlenika. Važno nam je stoga da i kompanije izvan Zagreba imaju priliku redovito sudjelovati u ovom događanju koje spaja sport i druženje i koje se pokazalo učinkovitim alatom za povećanje zadovoljstva zaposlenika.“, izjavila je Dijana Vetturelli, inicijator MAGENTA 1 B2B RUN-a.

Tvrtke iz Rijeke, ali i cijele Hrvatske koje žele uključiti svoje zaposlenike mogu se prijaviti do 5. svibnja putem navedenog linka: http://www.b2brun.hr/prijavi-se-2. Cijena prijave po osobi iznosi 140 kn + PDV, a prijavnina uključuje natjecateljski broj, čip za mjerenje vremena, okrjepuza vrijeme i nakon utrke, certifikat o sudjelovanju, medalje i pehare za pobjednike, poklone za sve sudionike te sudjelovanje na After run party-ju.

Više informacija možete naći i na službenojMAGENTA 1 B2B RUN web stranici http://www.b2brun.hr/ te na Facebook stranici.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Novi prihodovni cenzusi i iznos jednokratne pomoći u Odluci o socijalnoj skrbi

Novost je i subvencija u iznosu 25 posto produženog boravka za djecu roditelja koji primaju dječji doplatak Grad Kastav uz ...