Početna - IZDVOJENO - Profesor im zadao zadatke pa masturbirao
učenici
foto: web

Profesor im zadao zadatke pa masturbirao

Umirovljeni 61-godišnji profesor matematike iz Zagreba je uhićen nakon što je jedna djevojčica, koja je kod njega išla na instrukcije, roditeljima ispričala kako se profesor ponaša jako napasno.

Po kriminalističkom istraživanju je utvrđeno da su tri djevojčice, jedna tinejdžerica od 17-godina i dvije 12-godišnjakinje, dolazile u njegov stan na Ferenčici na instrukcije. Profesor bi im zadao zadatke iz matematike, te bi se odmaknuo od stola i masturbirao dok bi one rješavale zadatke. Također, više puta je s njima vodio razgovor na temu seksa, a jednoj od njih je na mobitelu pokazivao svoje intimne fotografije.

Sve to trajalo je od 2011. godine pa sve do uhićenja profesora, a djevojčice ga navodno nisu ranije prijavile roditeljima jer su im njegove instrukcije pomogle da doista poprave ocjene u školi. Policija je protiv profesora podnijela kaznenu prijavu zbog ukupno 23 djela zadovoljenja pohote pred djetetom mlađim od 15 godina. Za svako ovakvo pojedinačno djelo propisana je kazna do jedne godine zatvora. Također, prijavljen je i zbog upoznavanja djece s pornografskim sadržajem, za što je propisana zatvorska kazna do tri godine.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...