Početna - IZDVOJENO - Projekt “51 riječka špina” kao nova gradska atrakcija
Spina

Projekt “51 riječka špina” kao nova gradska atrakcija

Projekt „51 riječka špina“ pokrenut na inicijativu riječkog HNS-a u startu je naišao na odobravanje građana Rijeke ali i gradske uprave kao jedna pozitivna priča čija realizacija može poboljšati izgled i doživljaj grada. Na više lokacija u Rijeci, na Korzu (Trg 128. brigade HV), na Trgu Bajan Jelačića, na vrhu Trsatskih stepenica te kod dvorane Zamet počelo je postavljanje gradskih špina s pitkom vodom.

Juraj Bukša je opisujući projekt dodao: – Ovo je projekt jedne odlične ekipe odnosno tima koji želi i zna vrijedno raditi za svoj grad. Taj tim okupio se oko ideje kako naš grad napraviti boljim. Tim kojem je ljubav prema Rijeci upravo ono što ga povezuje, bez obzira što dolazimo iz različitih stranaka (HNS, ARS, ORAH…) i na to sam jako ponosan. Također želim zahvaliti na podršci i medijima koji su pisali o inicijativi te riječkim Facebook grupama kao i ljudima koji ih vode.

Inicijatori akcije pozivaju Riječane da koriste svoje gradske špine od srijede 23. ožujka kada će one i službeno biti u upotrebi.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...