Početna - IZDVOJENO - Prometna prognoza za 1. do 5. kolovoza 2014.
pojačan promet
web

Prometna prognoza za 1. do 5. kolovoza 2014.

Prvi vikend u kolovozu za dio građana Republike Hrvatske bit će ponovno produženi zbog državnog blagdana, Dan domovinske zahvalnosti (5. kolovoz, utorak). Obilježit će ga, ponovno gužve na autocestama, graničnim prijelazima, trajektnim lukama kao i u blizini turističkih središta na obali i otocima. S prvim danima kolovoza, očekujemo veći broj turista iz Italije zbog njihovog tradicionalnog ljetovanja u kolovozu, odnosno Ferragosta.

Duža čekanja očekuju se i u trajektnim pristaništima Stinica, Prizna, Brestova i Valbiska te u lukama Zadar i Split. Trajekti i katamarani će ploviti prema ljetnom plovidbenom redu, a ukoliko se ukaže potreba, uvodit će se i dodatne linije.

Tijekom nedjelje, 3. kolovoza, ponedjeljka, 4. kolovoza i utorka, 5. kolovoza, očekuje nas pojačan promet, na svim autocestama, na Krčkom mostu i na Istarskom ipsilonu u smjeru graničnih prijelaza Kaštel i Plovanija.

Informacije o stanju u prometu na cestama može se dobiti na broj telefona 072 777-777, čuti na drugom programu Hrvatskog radija, pronaći na Facebook stranici i na našoj aplikaciji za pametne telefona, za Android i iOS operativne sustave.

Sretan put i ugodan odmor.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...