Početna - IZDVOJENO - Jučer 10 prometnih nesreća s teško ozlijeđenim osobama
policija-rotirka
ilustracija

Jučer 10 prometnih nesreća s teško ozlijeđenim osobama

U deset prometnih nesreća zabilježenih jučer na području Policijske uprave primorsko-goranske teže su ozlijeđeni: pješakinja, vozač osobnog vozila te biciklist.

Pješakinja, starosti 88 godina stradala je u prometnoj nesreći u Ciottinoj ulici u Rijeci, oko 10.20 sati dok je prelazila kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza, a tijekom polukružnog okretanja ju je oborilo osobno vozilo kojim je upravljao 33-godišnji vozač. 29-godišnji vozač osobnog vozila marke Renault, teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 15,35 sati dok se kretao iz smjera Bakarca  prema Kraljevici te prešao na lijevu stranu kolnika i udario u teretno vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera. U istoj prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni vozač i putnik iz teretnog vozila, starosti 23 i 18 godina, a promet ovom dionicom bio je u prekidu do 17.15 sati te se odvijao obilazno. Oko 16.15 sati u Svilnom je teško ozlijeđen 41-godišnji vozač bicikla, koji se kretao od Čavli prema Orehovici kada ga je oborilo osobno vozilo marke Fiat tipo, kojim je skrećući ulijevo upravljao  77-godišnjak.

Zbog zadobivenih ozljeda ozlijeđeni su prevezeni u KBC Rijeka.

Policija i ovom prilikom apelira na sve sudionike u prometu, kako vozače tako i pješake da se dosljedno pridržavaju prometnih pravila i propisa kako bi smanjili mogućnost nastanka prometnih nesreća, a posebice onih s najtežim posljedicama.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...