Početna - IZDVOJENO - Promjena uvjeta testiranja na lokacijama u Opatiji

Promjena uvjeta testiranja na lokacijama u Opatiji

Uvođenjem novih protuepidemijskih mjera obavještavamo Vas da je došlo do promjene uvjeta testiranja na Covid-19 na lokacijama u Opatiji.

Lokacija Thalassotherapia Opatija provodi testiranje od ponedjeljka do petka od 7:00 do 20:00 sati, te nedjeljom i praznikom od 9:00 do 11:00 sati. Također se smanjila i cijena testiranja koja sada iznosi 110,00 kn, a prijava za testiranje se radi putem online obrasca.

Na lokaciji Dom Zdravlja Opatija cijena testiranja sada iznosi 100,00 kn.

Dodatno u Opatiji postoji i još jedna lokacija za BAT testiranje u Poliklinici Smile (M. Tita 129), gdje je testiranje moguće od ponedjeljka do subote od 8:00 do 14:00 sati po cijeni od 100,00 kn. Prethodna prijava nije potrebna.

Lokacija Ustanova Medris je promijenila radno vrijeme, pa tako od ponedjeljka do petka testiraju od 7:00 do 20:00 sati, a vikendom i praznikom od 8:00 do 20:00 sati.

Cjelovitu informaciju o lokacijama testiranja možete pronaći na web stranici Turističke zajednice grada Opatija – Testiranje na Covid-19.

Izvor: Grad Opatija

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Mladi Kastavci ostvarili sjajne rezultate na natjecanjima

Članovi Školskog sportskog društva Zvirić koji okupljaju učenike OŠ „Milan Brozović“ Kastav ostvarili su odlične rezultate na natjecanjima. U Poreču ...