Početna - IZDVOJENO - Promocija obrtničkih zanimanja, Permani
foto: web

Promocija obrtničkih zanimanja, Permani

Prezentacija i promocija obrtničkih zanimanja na području Općine Matulji, pod nazivom “Obrt – put do uspjeha” održati će se u domu Permani ovog četvrtka, 8. svibnja. Radno vrijeme za sve posjetitelje biti će od 10 do 18 sati.

Održati će se već sedmi put zaredom, s tendencijom da prijeđe u tradiciju održavanja svake godine pred kraj školske godine, kada se učenici osmih razreda opredjeljuju za svoje daljnje školovanje.

Predstaviti će se sedam obrtničkih škola naše regije: Obrtnička škola, Graditeljska škola za industriju i obrt, Strojarsko brodograđevna škola za industrijska i obrtnička zanimanja, Ugostiteljska škola te Trgovačka i tekstilna škola. Obrtničke radionice će se održati po različitim strukama kako bi se učenicima osmih razreda osnovnih škola što detaljnije prikazala obrtnička zanimanja.

Po završetku manifestacije planira se tiskati Katalog koji će poslužiti kao poveznica svih sudionika nakon manifestacije a naročito učenicima radi lakšeg ostvarivanja kontakata.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prijavite se na malonogometni turnir u povodu Dana sporta

Glavni događaj na ovogodišnjem Danu sporta bit će malonogometni turnir. Turnir će se održati u subotu, 28.5.2022. godine, na pomoćnom ...