Početna - IZDVOJENO - Promocija Opatijskih 170 godina turizma u Rimu
opatija jugo

Promocija Opatijskih 170 godina turizma u Rimu

U sklopu programa obilježvanja Dana državnosti u organizaciji Veleposlanstva RH u Rimu, Italija, jučer je u povodu obilježavanja jubileja 170 turističkih godina, koji naš grad obilježava tijekom 2014. tamošnjoj javnosti i uzvanicima predstavljena i Opatija – kolijevka hrvatskog turzima.

Opatija je tako u Rimu predstavila svoje ključne odlike destinacije, značajke koje je danas na mapi svjetskih putnika i brojnih turista čine prepoznatljivom kao grad s dugom tradicijom, zanimljivom poviješću, suvremenom ali i autohtonom i turističkom ponudom.

U prezentaciju Opatije uključeni su predstavnici  TZ Grada Opatije i Hrvatskog muzeja turizma, a tim je povodom u Rimu boravio i gradonačelnik Ivo Dujmić, koji je među ostalima pozdravio sve nazočne goste iz kulturnog, društvenogživota talijanske prijestolnice, upoznavši ih ukratko sa opatijskom poviješću, ali i aktualnim trendovima razvoja i turističke ponude grada.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...