Početna - IZDVOJENO - Promocija Opatijskih 170 godina turizma u Rimu
opatija jugo

Promocija Opatijskih 170 godina turizma u Rimu

U sklopu programa obilježvanja Dana državnosti u organizaciji Veleposlanstva RH u Rimu, Italija, jučer je u povodu obilježavanja jubileja 170 turističkih godina, koji naš grad obilježava tijekom 2014. tamošnjoj javnosti i uzvanicima predstavljena i Opatija – kolijevka hrvatskog turzima.

Opatija je tako u Rimu predstavila svoje ključne odlike destinacije, značajke koje je danas na mapi svjetskih putnika i brojnih turista čine prepoznatljivom kao grad s dugom tradicijom, zanimljivom poviješću, suvremenom ali i autohtonom i turističkom ponudom.

U prezentaciju Opatije uključeni su predstavnici  TZ Grada Opatije i Hrvatskog muzeja turizma, a tim je povodom u Rimu boravio i gradonačelnik Ivo Dujmić, koji je među ostalima pozdravio sve nazočne goste iz kulturnog, društvenogživota talijanske prijestolnice, upoznavši ih ukratko sa opatijskom poviješću, ali i aktualnim trendovima razvoja i turističke ponude grada.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Mobilno reciklažno dvorište u Pobrima od 10. travnja

Od 10. do 15. travnja 2021. u Pobrima moguće je odlaganje otpada u mobilno reciklažno dvorište. Radno vrijeme reciklažnog dvorišta ...