Početna - IZDVOJENO - Pronalazite li se vi u ovome? Evakuacija po horoskopskim znakovima
web

Pronalazite li se vi u ovome? Evakuacija po horoskopskim znakovima

Ovan – vadi kofer sa survival gearom koji ima i ustrajno nadopunjava od šestog osnovne. Istovremeno šokira Vodenjaka arsenalom hladnog i vatrenog oružja za koje ni ne znamo kako ga je nabavio.
Bik – Evakuacija? Vrag odnija prišu, treba prvo spakirat nešto za pojest, šta on zna hoće li bit ičeg u tim skloništima. Možda krekera eventualno pa će zato časkom pripremiti paštetu od guščje jetre, coq au vin i još 565 delicija za svaki slučaj.
Blizanac – Neće ponijeti ništa praktično, ali zato ima hard disk sa svim sezonama 72 najdraže serije, telku od 72 cm i PlayStation s igricama.
Rak – Ovan i Jarac ga odvlače, dok on u suzama grli fotelju, bakin heklani stoljnjak i spomenar iz sedmog razreda. Sa sobom nosi album s obiteljskim fotografijama i medeka koji je dobio pri rođenju.
Lav – Generalno nema ništa protiv evakuacije, ali proklet bio ako se bude u skloništu gužvao s običnim pukom. Osim toga, kakav je to način da evakuiraju ljude dok on nije u najreprezentativnijem mogućem izdanju? Ovan i Jarac ga odnose u sklonište dok on vrišti iz petnih žila.
Djevica – Organizira evakuaciju prema matematički najučinkovitijem modelu. Sa sobom nosi svoju torbu za hitne slučajeve u kojoj se nalazi arsenal lijekova, roba za sva godišnja doba i paket sudoku križaljki.
Vaga – Hjo, kaj da ponese? Nekaj za toplo vrijeme? Ili za hladno? Jebene odluke. Djevica je izluđuje dok inzistira da se spremi i prijeti da će poslati Ovna i Jarca da je odnesu, čim spuste Lava i Raka u sklonište.
Škorpion – zabarikadirao se u stanu i prijeti smrću u mukama svima koji ga pokušaju pomaknuti. On je, uostalom, i predvidio ovakav slijed događaja jer je to sve urota svjetske vlade, a sa ciljem uvođenja nove svjetske valute i podjarmljivanja stanovništva.

Strijelac – Vidi Djevicu koja ozbiljno organizira evakuaciju, kuži da je sranje ozbiljno jer Ovan i Jarac odnose uplakanog Raka, ali i taman se uspio nasekirati… o gle, leptirić!
Jarac – Odnio je sve u sklonište, postavio zaštitne vreće, izračunao optimalnu potrošnju hrane po stanovniku i sad s Ovnom sastavlja plan obrane skloništa. Škorpion pomaže s raketnim bacačem iz svog stana.
Vodenjak – donio je gitaru, travu i LSD pa sad svima priča o tome da smrt nije zapravo smrt nego promjena energetskog gibanja tijela u stvarnosti. Rak na spomen smrti počinje plakati, Bik vadi sendvič, a Škorpion mu prijeti promjenom energetskog gibanja.
Riba – i dalje spava. Ovan i Jarac su je preselili skupa s krevetom.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...