Početna - IZDVOJENO - Prosinac počinje s čokoladom! Festival čokolade u Opatiji!
festival_cokolade_2016

Prosinac počinje s čokoladom! Festival čokolade u Opatiji!

Nešto manje od mjesec dana dijeli nas do najslađe opatijske manifestacije, a riječ je o Festivalu čokolade koji će se održati od 2. do 4. prosinca, po 11.put.

Najslađa opatijska manifestacija u prvom vikendu prosinca predstavlja najbolje domaće i međunarodne čokoladne brendove, ali i male specijalizirane proizvođače originalnih slastica od čokolade. Izložbeni i prodajni dio Festivala čokolade smješten je u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner gdje svaki proizvođač u svome prostoru predstavlja ono najkvalitetnije iz svoje ponude, no atraktivni programi poput radionica, predavanja, degustacija, koncerata i izložbi vezanih uz čokoladu održavaju se u svim opatijskim hotelima i restoranima, ali i umjetničkim galerijama, izložbenim paviljonima, te muzejskim i školskim prostorima. Poseban dio manifestacije je „Opatijski paradoks“, jedinstveno događanje u kojemu se sljubljuju okusi raznih vrsta čokolade i kvalitetnih vina iz regije.

Program manifestacije potražite na linku.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Pred nama je još jedno izdanje najdraže opatijske ljetne konvencije – Liburnicon na FMTU-u

Jedna od najoriginalnijih kulturnih manifestacija na Kvarneru, Festival znanstvene fantastike i fantastike “Liburnicon” i ove godine ponovo će Opatiju odvesti ...