Početna - IZDVOJENO - Prve riječke mažoretkinje treći najbolji seniorski tim u Europi
Prve Rijecke mazoretkinje

Prve riječke mažoretkinje treći najbolji seniorski tim u Europi

Nakon dvije državne bronce i zlata koje su osvojile u svim seniorskim kategorijama u svibnju ove godine u Zadru, Prve riječke mažoretkinje ostvarile su povijesni uspjeh i po prvi put se popele na europsko postolje osvojivši na europskom prvenstvu u Francuskoj ekipnu broncu, što ih je plasiralo među top tri seniorska tima u Europi.

Iako nove europske medalje zveckaju oko vrata riječkih djevojaka nakon svakog povratka s Europskog prvenstva u posljednjih pola desetljeća, ovaj put je drugačije. Naime, Prve riječke mažoretkinje osvojile su ekipnu broncu, što ih je plasiralo među top tri seniorska tima u Europi. Osim toga, Petra Linić i Ivana Rakić zaslužile su zlato za svoju neformacijsku točku. Kristina Tolj osvojila je osmo mjesto u kategoriji seniorske solo neformacije.

Dvije europske medalje su potvrda kvalitete i truda, a prva ekipna europska medalja je ostvarenje dugogodišnje želje i nagrada za rad riječkih djevojaka koje su ove godine proslavile 20. godišnjicu postojanja.

Nakon kratkog predaha, Prve riječke mažoretkinje počinju s radom 3.9., a u tijeku su i upisi u Prve riječke mažoretkinje i to u četiri dobne skupine, odnosno za djevojčice i djevojke u starosti od 5 do 25 godina. Za sve informacije možete se javiti putem e‐maila na adresu prve.ri.mazoretkinje@gmail.com.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...