Početna - IZDVOJENO - Prvi kastavski hackathon u sklopu projekta Kastav Smart Start 

Prvi kastavski hackathon u sklopu projekta Kastav Smart Start 

Grad Kastav je raspisao Javni poziv za sudjelovanje u hackathonu u sklopu projekta Kastav Smart Start. Prvi kastavski hackathon održat će se 2. i 3. lipnja 2022. godine u Kastvu u sklopu programa poduzetničkog inkubatora KASPI i manifestacije Kastav Smart City.

Hackathon je zamišljen kao maratonsko natjecanje u trajanju od 24h, u kojem prijavljene osobe timskim radom uz pomoć mentora razrađuju i predstavljaju inovativna rješenja u obliku izvedivog koncepta, koristeći stvarne dostupne podatke i dokumentaciju. Tema hackathona je ”Pametna i zelena rješenja za Kastav”, a sudionici mogu izabrati sljedeće podteme: mikromobilnost, digitalna demokracija te inovativna rješenja za staru jezgru.

Prijaviti se mogu grupe s najmanje 2 člana i najviše 5 članova, a prednost imaju osobe s prebivalištem na području Grada Kastva ili na području gradova i općina koje sačinjavaju Urbanu aglomeraciju Rijeka.

Za prvo mjesto na natjecanju i najbolji predstavljeni koncept predviđena je nagrada od 3.000,00 kn, za drugo mjesto 2.000,00 kn, a za treće mjesto 1.000,00 kn.

Prijave se zaprimaju zaključno do 27.05.2022. u 12:00h. Dokumentacija se mora ispuniti i potpisati putem računala. Prijave se dostavljaju putem e-mail adrese: matea.cavric@kastav.hr, s naslovom e-maila ”Prijava na Javni poziv sudjelovanje u hackathonu u sklopu projekta ”Kastav Smart Start”.

Prijavnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje:

Javni poziv

Prijavni obrazac

Izjava

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...