Početna - IZDVOJENO - Prvim od sedam ovogodišnjih Ri gastro dana vlada šparoga!

Prvim od sedam ovogodišnjih Ri gastro dana vlada šparoga!

Kraljica šparoga vlada prvim od sedam ovogodišnjih Ri gastro dana Proljeće osim sunčanih i toplijih dana donosi nam na stolove i jednu od najomiljenijih namirnica našega podneblja – kraljicu šparogu!

Signal je to i Ri gastro danima da krenu sa svojim prvim ovogodišnjim izdanjem. Tjedan šparoga od 5. do 12. travnja ulazi na menije ugostitelja Rijeke i okolice, a osim kušanja najfinijih specijaliteta ponovno će se moći ponešto i naučiti – za odrasle se spremaju dvije gastro radionice, a za one mlađe Dječji odjel Stribor Gradske knjižnice Rijeka ponovno organizira veselu istraživačku radionicu.

Gastro Cooking Show izvodi kuhare iz njihovih kuhinja na zrak – na Korzo, gdje će nam prezentirati svoje kreacije na temu šparoga. Kuharskim profesionalcima će u kuhanju i posluživanju asistirati učenici Ugostiteljske škole Opatija te na taj način prezentirati svoju školu i zanimanje. Gastro Cooking Show uvijek je i prigoda za humanitarno djelovanje, jer su svi prihodi od prodaje zalogaja namijenjeni Socijalnoj samoposluzi.

Nova Ri gastro godina krenula je jače nego ikada, s 26 ugostitelja-partnera koji se od sada protežu i na Viškovo. Odaberite svoje omiljeno mjesto (ili njih više) gdje ćete uživati u šparogama i – u slast!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...