Početna - IZDVOJENO - PUBLIKA OVACIJAMA ISPRATILA JACQUESA I RENATU SABLJAK @ TERASA HOTELA MILENIJ
Koncert Jacques Houdek

PUBLIKA OVACIJAMA ISPRATILA JACQUESA I RENATU SABLJAK @ TERASA HOTELA MILENIJ

Trosatni koncert JacquesaHoudeka i Renate Sabljak publika na terasi Milenija sinoć je nagradila iskrenim ovacijama i višeminutnim pljeskom te inzistirala na bisu tijekom kojega su gotovo svi gosti terase ustali i zajedno sa Jacquesom i Renatom zapjevali ‘Time of mylife’.

Nakon prošlotjedne fantastične posvete swingu ovaj četvrtak goste terase Milenija domaćin JacquesHoudek poveo je na glazbeno putovanje svijetom i zajedno sa svojom posebnom gošćom pripremio poseban repertoar neponovljivih i nezaboravnih melodija iz cijeloga svijeta – od romantičnih balada, francuskih šansona, talijanskih kancona i drugih antologijskih skladbi.

Kao i na svakom koncertu do sada terasa Milenija bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a veliki broj obožavatelja i prolaznika u predivnom trosatnom koncertu uživao je i sa šetališta Lungo mare. Odlično raspoloženi Jacques publiku je u ugodnu i lijepu večer uveo predivnom baladom ‘TheImpossibleDream’ svog pjevačkog uzora LutheraVandrossa kojega često zove i svojim ‘Bogom glazbe’.
Nevjerojatan talent Jacquesove posebne gošće Renate Sabljak većini gostiju poznat je iz njenih zapaženih nastupa u mjuziklima kazališta ‘Komedija’, posebno posljednje uloge u hrvatskoj inačici najpoznatijeg svjetskog mjuzikla ‘MammaMia’, a svojim sinoćnjim energičnim solo interpretacijama i duetima s izvanrednim Jacquesom publiku je jednostavno očarala. Dvoje glazbenika jednostavno su se stopili, nizali su se ‘Vivo perlei’, ‘Parlami d’amoreMariú’, ‘Youraise me up’, ‘I willalways love you’, ‘Heroe’, ‘ChampsElysees’, ‘A wholenewworld’… Publika ih je u stopu pratila tijekom gotovo svake skladbe, a nakon izvedbe posljednjih dviju, ‘Neka cijeli ovaj svijet’ iz mjuzikla ‘Jalta, Jalta’ i ‘Time to saygoodbye’, bilo je jasno da ih neće tako lako pustiti s pozornice. Trosatni koncert JacquesaHoudeka i Renate Sabljak publika na terasi Milenija sinoć je nagradila iskrenim ovacijama i višeminutnim pljeskom te inzistirala na bisu tijekom kojega su gotovo svi gosti terase ustali i zajedno sa Jacquesom i Renatom zapjevali ‘Time of mylife’.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...