Početna - IZDVOJENO - Pure chocholate koncert
purechoco
web

Pure chocholate koncert

U subotu, 06. prosinca održat će se koncert pod nazivom „Pure Chocholate“. Bit će to koncertni program koji će pratiti osam probranih čokoladnih delicija austrijske marke Zotter. Svaki od osam glazbenih stavaka vezan je uz uživanje u točno određenoj pralini. Kada osvjetljenje u dvorani promijeni boju, to će biti znak da je vrijeme za uživanje u sljedećoj pralini.

Glazbeni doživljaj i uživanje u različitim vrstama čokolade s glazbi odgovarajućim koloritom i svjetlosnim efektima, spojiti će se na jedinstven način, čime će se doseći viša razina doživljaja glazbe.

Ansambl Purpur, u izmijenjenom sastavu od prošlogodišnjeg, predstavit će glazbeni umjetnički presjek najpoznatijih seksteta, a to znači kompozicije skladatelja poput Brahmsa, Straussa, Borodina, Dvoržaka, Korngolda, Čajkovskog i Rimsky-Korsakova.

Drugo izdanje ovog događanja  se održava 06. prosinca u 20:30 sati u Opatiji u prostoru Operette. Organizator je Festival Kvarner. Cijena ulaznice je 140 kuna, a može se kupiti na prodajnim mjestima Eventima.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...